Over mij


‘Professioneel absoluut, maar wel met een vleugje humor en een flinke dosis gezelligheid’

Mijn naam is Ivar, ooit vernoemd naar een Noorse schrijver. Nu jaren later schrijf ik zelf ook, zij het met licht. Per slot van rekening betekent fotografie letterlijk ‘schrijven met licht’. Opgegroeid in Venlo (Limburg), woon ik nu in het pittoreske Baarlo. Zonnig weer, mijn vrouw, dochter Finn en mijn zoon Mees, fotograferen, whiskey, muziek en lezen zijn de dingen die mij vrolijk maken.

 

Magische en liefdevolle bruidsfotografie

 

Vol passie, creatief en altijd op het scherpst van de snede wil ik de mooiste foto’s van jullie trouwdag maken. Enthousiast als het moet en op de achtergrond als het hoort.
Sinds 2010 werk ik als professioneel bruidsfotograaf. Ik heb al vele bruiloften mogen fotograferen. Telkens opnieuw op zoek naar die speciale momenten op een bijzondere dag. Momenten van een lach, momenten van een traan.

Humor en gezelligheid dragen bij aan een ontspannen sfeer. Een sfeer die belangrijk is zodat jullie ontspannen op de foto staan. Altijd op zoek naar het mooiste natuurlijke licht. De combinatie van mooi licht en een ontspannen sfeer moet die magische plaatjes opleveren. Oftewel…mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door de moderne journalistieke reportage-stijl met een klein vleugje klassiek.

Een foto zegt meer dan woorden, een foto met echte emoties van echte momenten met dat beetje extra. Door deze ‘journalistieke stijl’ zijn de foto’s ongedwongen, spontaan maar vooral echt!

Graag leg ik jullie liefde op een unieke wijze vast. Een bruiloft, een loveshoot…Let’s do it!

Ivar

Stijl & werkwijze


‘Capturing real & special moments’

Jullie beleven jullie bruiloft, en ik maak ongemerkt de foto’s. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten om de bijzondere, onverwachte en mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Ik kijk, kijk en kijk op zoek naar die bijzondere momenten, een lach, een traan, een omhelzing, om op het juiste moment, in een mooie compositie, met de juiste lens die fantastische foto te maken.

Een foto die meer zegt dan woorden, een foto met echte emoties van echte momenten en met dat beetje extra. Door deze ‚journalistieke stijl’ zijn de foto’s ongedwongen, spontaan maar vooral echt. Ik vraag jullie niet om te poseren, ik vraag jullie niet om in de lens te kijken maar laat jullie de bruiloft beleven. Maar een trouwreportage is pas compleet als alles van de dag is vastgelegd. Niet alleen de kus, het ja-woord en het aansnijden van de taart. Maar ook de voorbereidingen voor de bruiloft, de bruidsjurk welke nog hangt te wachten om aangetrokken te worden. De kleine details zoals de ringen of dat aparte patroon in de trouwjurk. En een mooie portretshoot op locatie met een mooie sfeer en licht. Wel geregisseerd maar niet geposeerd.

Oftewel…mijn bruidsfotografie kenmerkt zich door de moderne journalistieke reportage-stijl met een klein vleugje klassiek.

Voorbespreken…

Voordat het zover is, wil ik tijdens een kennismakingsgesprek graag eerst persoonlijk kennis met jullie maken. De ‘klik’ tussen mij als fotograaf en jullie als bruidspaar moet goed zijn, zodat jullie ontspannen voor de lens verschijnen. net als jullie trouwdag, moeten de foto’s helemaal bij jullie passen.